dimarts, 22 de gener del 2013

COMENCEM PEL PRINCIPI

Estimats tots: 

S'obri aquest blog com a medi per a donar a conèixer el treball i el talent que els 22 xiquets i xiquetes que tinc el plaer de ser el seu tutor realitzen en la meva classe. 
Disculpeu si no faig suficients publicacions o si, de tant en tant, no veieu res nou però el nivell de treball diari de l'aula és prou elevat i no sempre em donarà temps. 
Ficaré algunes fotos dels xiquets ja que a principi de curs els pares van firmar una autorització per la qual els xiquets poden aparèixer en la web de l'escola i a les seves pàgines annexes. 
Podeu fer comentaris de tot el que vegau i intentar fer aportacions. 
Espere que vos agrade. 
Gràcies per la vostres visites.  

6 comentaris:

  1. Hola, som la familia d'Aitana i per l'experiència que hem tingut amb Marc,ès una cosa molt interesant. Estem molt contents d'aquest blog i esperem poder participar en tot el que pugam.

    ResponElimina
  2. Ya esperamos las primeras fotos y articulos en el blog para empezar a participar. Gracias Xema. (Lynda - Mama de Lucas)

    ResponElimina
  3. A nosaltres tambe ens pareix una idea molt interessant, esperem amb moltes ganes tot lo que pugues publicar (Noelia mama de Lucia)

    ResponElimina
  4. Hola soc la mare de Alicia, nosaltres et volem agrair el esforç que estas fent amb aquest blog, ja que sabem que per a tu suposa un treball addicional.Anirem entrant sovint per a vore tot allò que vas publicant.

    ResponElimina
  5. Hola! Soc la mama de Raúl Arnau , mos agrada molt esta idea y aprofite tambe per donarte les gracies per el treball que estas fent amb ell..per a nosaltres es un orgull que els nostres xiquets tingen un professor com tú! Moltes gracies Xema!!

    ResponElimina
  6. Gràcies a tots per les vostres paraules i ànims. Vosaltres sou també un equip espectacular per a que allò que es fa en escola tinga el seu efecte fora de les nostres aules. Gràcies per la vostra col·laboració i interès

    ResponElimina