dimecres, 20 de març del 2013

EN EL JARDÍ... O EN LA MAR... O EN UN VOLCÀ

Aquesta vesprada teníem una sèrie de figures fetes amb senzilles línees del quadre de Klee "Figura en el jardí" i hem propossat deixar-les al jardí o possar-les amb un altre paissatge.


Què passa si canviem els triangles, quadrats o altres figures geomètriques del fons del verd al blau? Doncs que estarem a la mar! I si són rotges? Doncs que estem a un volcà? I si són grogues? Doncs... que la dona estarà al sol? Segur que és una dona? Sí perqué té camisa de dona! Aquestes han sigut les seves impressions  i, després, ens hem possat a treballar.






Primer, hem acabat de definir semicercles, triangles i rectangles, marcant les ratlles que faltaven per a tancar aquestes figures i les hem pintat. Després hem retallat tires de troços de paper xaroli les hem anant pegant al voltant de les flors, els ocells i la "dona". Per a acabar hem pegat uns quants goments rectangulars rojos. 















Ens aquest mosaïc Dayana ha aprofitat els gomets per a fer-li unes coletes a la dona. Fantàstic.  







Ací Aitana ha fet caminets... però no sé si per a les formigues o per als caragols. A més, ens ha dut una notícia del diari al voltant d'una expossició a Madrid al voltant de la tarea de Klee com a mestre en la Bauhauss. Quina llàstima que estiga tan lluny! Baix teniu l'enllaç.

1 comentari: