dimecres, 13 de març del 2013

XIQUETA MEUA...

Com duem dos setmanes fent poquet a poquet la nostra falla, aquesta vesprada he volgut que es lliberaren un poquet i dibuixaren per sí mateixos sense més normes que fer una xiqueta jove pareguda a la que va fer Paul Klee.



Primer, hem buscat a l'ordinador diferents dones en gran varietats de quadres del nostre autor favorit i després ens hem aturat en una que ens pareixia fàcil de dibuixar. L'hem analitzada conciencosament, mirant com va fer Klee la boca, els monyo, els ulls, el cos... En aquesta part hi ha hagut molta discussió... alguns veien un melic i una serp, altres els dibuixos del jersei i Daniel els pits de la xica que està nueta.


Després ho hem fet amb llapis per a repasar-ho a continuació amb rotulador. Hem utilizat uns dels nostres materials favorits (els pinzells i l'aquarel·la) per a pintar-ho lliurement. A l'hora d'observar els quadres dels xiquets, no vos fixeu només en el resultat final, sinò en el procés que han hagut de seguir per a dominar el llapis de tal manera que represente allò que veuen. Fantàstic!

Per supost que hem continuat amb la falla, però que el resultat final vos sorprenga, haureu d'esperar a visitar-la al divendres. Quin premi penseu que ens donarà el jurat???

5 comentaris:

  1. Estic d'acord amb Carmina, a mes es una falla original i bonica. Has pensat en muntar una exposició al final del curs?, material hi tens de sobra, i a mes hi ha cuadres molt bonics .

    ResponElimina
  2. Si no ens falten les forces d 'ací a final de curs... Farem exposició... La de Miró de l'any passat és difícil de superar però es farà el que es puga...

    ResponElimina
  3. El primer premi per supost q sel mereixen per tot el treball q estan fent; i per lo q se pot vore desde fora sa quedat molt bonica, tambe pense q estaria be una exposicio de tot lo q estant pintant de klee, esta clar q no es pot comparar a la de miro, pero aunque fora soles pals papas als xiquets ja es faria ilusio i a nosaltres tambe clar

    ResponElimina
  4. Jo vos puc dir que l'exposició de Miró va ser un exit, però de segur que la de Paul Klee la pot superar.

    ResponElimina