dimarts, 23 d’abril del 2013

VISCA SANT JORDI!!!!!

Per a celebrar el dia de Sant Jordi, què millor que representar primer la llegenda, que ja coneixien. La mestra Elena ha sigut la conductora perquè a mi m'ha tocat fer de rei. 


De personatges teníem al drac, als dos xiquets valents, als dos xiquets poreguetes, als dos soldats, a la princessa, al rei, a Sant Jordi i el seu cavall i a tota la gent del poble. 



Eva, perdó, el drac, s'ha amagat a la seva cova on s'ha anat menjant a tot el poble (quina gran actriu). Imagineu-vos si ho ha fet bé que Alejandro Maline, que havia de passar per baix la taula per a que el drac se'l menjara ha plorat de por. 



Afortundament, teníem al nostre valent Sant Jordi que ha matat al drac amb la seva llança. A ell li hem posat un bigot i a la princessa li hem pintat els llavis. Al final, jo, com a rei, li he plantejat a Alej... a Sant Jordi... si li dones un beset t'hauràs de casar amb ella i estimar-la tota la vida. Sant Jordi, després de pensar-s'ho, i com és molt honrat, li ha plantat un bes als morros. Quin cavaller!


Ací vos deixe la versió de la llegenda de Sant Jordi per si, al ser més pròpia de Catalunya, no la coneixeu. Està realitzada per alumnes d'una escola i està molt ben feta.



A la vesprada hem asistit a la inauguració de la biblioteca i els xiquets majors ens han contat com ho han organitzat i com funcionarà. Ja vos contarem l'horari i com podem accedir als llibres  



A més, ja tenim el nostre carnet de la biblioteca del centre. I com no... 



Ens ha donat temps a fer unes quantes fitxetes al respecte. A vegades pense que els faig treballar massa...



Vos desitge de tot cor que algú vos haja regalat un llibre, una rosa... o unes paraules acaronadores, que a vegades són més eficients que un regal. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada