divendres, 3 de maig del 2013

De què fa gust la lluna?




 Com d'importants són els contes per a estimular la creativitat i plantar la llavor de la lectura a dins dels xiquets.   Penseu que de l'entusiasme amb el quals els xiquets visquen i s'arrimen als contes naixerà el seu amor per la literatura. Si volem crear futurs lectors, amb tots els beneficis que això els compotarà a nivell acadèmic, intelectual i, en definitiva, personal, no podem abandonar la selecció i lectura de contes de qualitat. 

  En desembre, Aitana ens va regalar pel seu aniversari un meravellós conte best-seller, anomenat De què fa gust la lluna? Aprofitant-lo, la mestra Elena, al seu taller de contes, l'ha repassat i els ha donat als xiquets un trosset de lluna (una neula) i a alguns els ha sapigut a plàtan, a altres a xocolate, a altres a pa i altres a sucre. A tots els ha agradat molt la lluna i ens hem quedat amb ganes de tastar-la més... 


  Ací teniu un enllaç per a que pugueu llegir i veure una adaptació del conte.



  Espere que vos agrade. 

              

1 comentari:

  1. Ja veiem que disfruteu dels contes que portem. I com diu el conte la lluna fà gust a el que més li agrada a cadascú, Aitana hem diu que la lluna fa gust a rosquilleta.

    ResponElimina