diumenge, 5 de maig del 2013

Dona fantasma o mòmia?

Al 1924 Klee va realitzar aquesta Màscara d'actors que actualment la podreu trobar al MOMA de Nova York. Aquesta és una de les màscares més hermoses realitzades per l'artista en l'època en la que donava classes a la Bauhaus. Fixeu-vos que amb l'ús dels colors roig i verd davant d'un fons obscur, es destaca la imatge on els ulls sense mirada i la boca pareixen guardar molts secrets.  


Com em trobava molt perdut a l'hora d'abordar aquest treball vaig demanar opinió als xiquets i ells em van convéncer que no feia falta fer-la igual i que li podíem posar un monyo més bonic. L'esgrafiat de dos colors per a la cara, les línees del coll fetes amb rotolador i el monyo amb paper desordenat son les bases d'aquest treball on la llibertat a l'hora d'aportar detalls demostra la confiança que tenen els xiquets en aquest taller. 

 

Els xiquets no van veure cap màscara... Tenien clar que era una dona però alguns pensaven que era una dona mòmia, altres una dona fantasma, altres una dona borratxa, altres una dona rara, altres una dona xina (pels ulls allargats) i altres una dona maquillada. Com no vam ser capaços de posar-nos d'acord, cadascú li va posar el títol que més li agradava. 
      
 

Ja ens queden només tres sessions d'aquest taller, així que... haurà que gaudir i intentar innovar per a rematar-lo bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada