dilluns, 9 de setembre del 2013

El primer dia





Després de tants dies sense vindre a classe, sense veure'ns, sense jugar i interactuar, sense compartir les nostres inquietuds, els nostres desitjos, els nostres problemes, per fi avui hem tornat a escola. Tots han vingut feliços a la nostra nova classe (incloent el mestre) i això és per a mi un nou pas. A més, tenim un amic nou en classe, Paul, al qual hem d'ensenyar moltes coses. 






Als xiquets els agrada la idea què ara són els majors d'Educació Infantil, què van a aprendre les lletres minúscules... Tenen una classe nova amb una gran quantitat de joguets nous que han sigut seleccionats per a què els aporten unes normes per a tindre cura d'ells, un ordre per a utilitzar-los i un lloc on sempre han d'estar correctament guardats. És important que la classe tinga jocs de construcció i de desenvolupament simbòlic, a pesar que ja tinguen la majoria 5 anys. Eixe tipus de joc té en la classe un caràcter motivador i desestressant i, a pesar que no tots els dies puguen jugar a ells, sí que és important que durant la setmana i com a premi a una tasca durament realitzada se'ls done, amb pautes, la possibilitat que juguen amb ells. Un teatret de guinyol, unes titelles de drac, jocs mecànics, construccions de Playmòvil, bressols i bebés subtituixen a altres joguets que, o s'han trencat per l'ús normal de tot un curs o s'han quedat enrere en el seu procés maduratiu.





1 comentari:

  1. La bienvenida a Paul, espero que le gusta su nueva clase, los juegos tanto como los compañeros. Una buena semana a todos.

    ResponElimina