dimecres, 25 de desembre del 2013

Números per a entendre el món

Continue obsessionant en què els xiquets entenguen els números com una imprescindible i necessària per a entendre i desenvolupar-se en el nostre món; per això estem realitzant diversos tipus d'excercissis amb alguns materials que estan duent els pares.


D'un catàleg d'un supermercat intentem esbrinar perquè hi ha números que estan tatxats i que són més xicotets.



De diversos bitllets de loteria hem fet dos tipus d'activitats; primer, hem jugat a fer, per equips, el número de cinc xifres més gran que puguen. D'aquesta manera han comprés que allò que detemine el valor superior entre diversos números amb les mateixes xifres és el primer dels números. A continuació vam repetir l'excercissi però aquesta vegada jugant a veure qui podia fer el número més xicotet. El guanyador de cada taula tenia un xicotet premi. Més d'ún es va enfadar per què no va guanyar res!


També ha estat molt interessant comparar tickets de parking per a comprovar què signifiquen els números. Van reconéixer el número, l'hora i la seva major dificultat era trobar la quantitat d'euros que li va costar als seus pares aparcar el cotxe en La Vall d'Uixò.

Recordeu que podeu dur més documents d'aquest tipus per a analitzar-los en classe. Gràcies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada