divendres, 10 de gener del 2014

Aniversaris pendents

  Degut a problemes tècnics, tenia un deute pendents amb tres xiquets que van complir el seu aniversari i encara no havia pogut penjar les fotos del seu aniversari.

  Lucas té una tendresa molt especial; té uns sentiments a flor de pell i és honrat i sensible;això sí no aconseguisc que ens ensenyi alguna coseta de francès. Imagine el seu cap ple d'interminables jocs per a compartir amb els seus amics i en contínua evolució cap a la gran persona que serà de major. 


  Héctor és de mida xicoteta però sap defensar allò que és seu, sense violència i amb raons fermes; és afectiu i té un somriure amb puntet meravellós de picardia. És molt amic dels seus amics, li encanta jugar a futbol i desitja i s'esforça poder fer les coses tan bé com li exigim els adults. Tinc la sensació que no tindrà moltes dificultats per tal de saber muntar-se la seva vida.  

  Alicia em recorda a una d'ixes ninetes del pell fina i blanqueta, amb els seus ulls lleugerament ametllats darrere dels quals les seves neurones, contínuament en productiva interacció, van evolucionant cap a una xiqueta desperta que reclama afecte i el seu raconet en el món. És un poquet vergonyosa i, a més, té un instint de superació pel qual li encanta fer les coses millor que ningú i això de segur que li ajudarà a aconseguir tots els objectius que es propose en un futur no tan llunyà. 

  Els tres, que són dels més xicotets de la classe, ja tenen 5 anys i a cadascun d'ells se'ls va festejar de forma adient. 

     

  Els tres s'enfaden de tant en tant, i ploren i fa falta cridar-los l'atenció alguna vegada però son tres xiquets meravellosos amb els quals tinc la sort de estar totes les setmanes fins a juny.


  Felicitats a tots tres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada