divendres, 23 de maig del 2014

UN AQUARI EN CLASSE!!!

Aquesta setmana hem centrat el nostre treball al projecte dels animals en els peixos, no perquè jo haja decidit, sinó perquè diversos xiquets i xiquetes han compartit amb nosaltres als nostres peixos. Són els qui marquen el ritme i les preferències del coneixement del medi... i així ha de ser! 


Degut a que el tema és tan ample només hem pogut donar unes pinzellades al voltant dels peixos, però crec que han estat d'allò més profitoses. Paül, Marina, Daniel i Alba ens han fet cadascú d'ells una exposició al voltant del seu peix: el seu nom, la seva cura, alimentació, restes fecals... i tot açò ho hem deixat per escrit a la nostra llibreta amb pauta Montessori. 

                    

A més, hem estudiat com és un peix per dins i d'aquesta manera hem respòs a una pregunta inicial: per què els peixos no s'ofeguen en la mar?. Hem vist com és de xicotet el seu cor, per a què serveix la bufeta, el noms de les seves aletes i la funció de les brànquies...  



  Em va parèixer interessant també que conegueren quines formes tenen els peixos de defendre's. Hem posat el següent vídeo en classe, hem reflexionat al voltant d'això i fet la fitxa corresponent. 



  Un aplaudiment a tots. Encara em falta fer alguns diplomes d'agraïment, però tot arribarà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada