diumenge, 15 de juny del 2014

MALETES PLENES D'ART


  Una vegada desmuntada tota l'exposició i després de tot un curs traballant de forma tan intensa i apassionadament l'educació plàstica, artística i visual, calia fer una carpeta en condicions per a que els xiquets i xiquetes guardaren el treball fins que es cansen d'ells. Alguna mare m'ha comentat que vol ficar-li un marc a alguna de les cosetes que ha fet. Per favor, que m'envie una foto quan ho tinga fet! 

  La forma de realitzar-la és molt senzilla: una cartolina la partiu per la meitat i li talleu una tira, amb la qual es fan dos anses partint-la per la meitat i grapant-les. Amb unes poques grapes més als costats ja la teniu muntada. Mireu a Paül què orgullós està de la seua. 

  Per a decorar-la, per un costat, hem gastat una de les tècniques que més ens ha agradat: el drip-paintig de Pollock. Per l'altre costat, hem fet un dibuix lliure de qualsevol de les obres que hem treballat i escrit els nom dels artistes abordats; en aquest cas ha guanyat per abrusadora majoria Alexander Calder. 

  

Anem fincant punt i final a l'Educació Infantil...

2 comentaris:

  1. Tinc que dir que Aitana ensenya els seus treballs i els explica, fins i tot com ho van fer, hi ha que veure que bé s`ho han passat i tot el que han aprés sense adonar-se'n

    ResponElimina